Skip to main content
pcb De Wegwijzer

pcb De Wegwijzer

Krimpen aan den IJssel

pcb De Wegwijzer

pcb De Wegwijzer

Krimpen aan den IJssel

pcb De Wegwijzer

pcb De Wegwijzer

Krimpen aan den IJssel

Even voorstellen

 

Lenneke Ruseler (penningmeester)

Ik ben Lenneke Ruseler en ik ben moeder van drie kinderen. Esmee en Tessa zijn zeven jaar en zitten in groep 4. Bas is vijf jaar en zit dus in de kleuterklas. Ik werk fulltime als accountant en daarbij probeer ik elke vrijdag vanuit huis te werken. Op vrijdag kan ik dan de kinderen naar school brengen en ben ik beschikbaar voor bijvoorbeeld hulp bij de gym. Verder geef ik Bodypump lessen op de sportschool om zo mijn zittende beroep te compenseren en een fitte moeder te blijven. Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij school. Ik help dan ook graag met de ouderraad om activiteiten te organiseren.

 

Chantal Geneugelijk-Dullaard

Ik ben Chantal Geneugelijk-Dullaard, de moeder van Ian (groep 3). Vorig  schooljaar startte ik als klassenmoeder van de Kikkergroep en ben ik mijn steentje bij gaan dragen als or-lid. Ik werk drie dagen als pedagogisch medewerker in de kinderopvang en doe dit al jaren met heel veel plezier. Ik ben een bezig bijtje, vind het leuk om activiteiten te organiseren, betrokken te zijn bij school en de juffen te helpen waar nodig, zodat we met elkaar er een leuk schooljaar van kunnen maken!

Denise Lelieveld

Mijn naam is Denise, trotse moeder van Rens ( twaalf jaar) en Elise Lelieveld (acht jaar). Voor de zomer van 2019 ben ik gestart als or-lid en nu ben ik meewerkend klassenmoeder van groep 6. Dingen organiseren, de betrokkenheid bij school en bij de verschillende evenementen trekt mij erg aan. Je leert de leerlingen en de juffen beter kennen. Daarbij hebben we een gezellige groep dames in de or! Wat ook belangrijk is; Elise vindt het erg leuk dat ik regelmatig op school ben om te helpen.

Kirsten Jansen

Ik ben Kirsten en moeder van twee heerlijke kinderen Fayenne  (groep 6) en Fender (vier jaar). Ik werk parttime als marketing manager en sinds mijn dochter naar De Wegwijzer gaat, lid geworden van de or. Samen met mijn baan is dit heel goed te combineren. Ik vind het fijn om op school betrokken te zijn door samen met andere ouders voor de kinderen een bijdrage te leveren aan de schoolactiviteiten. We hopen zo dat de kinderen een nog leukere schooltijd hebben.

Niki van der Poel

Ik ben Niki van der Poel. Mijn zoon, Dámian, zit in groep 7 en mijn dochter, Noraly, is vorige jaar aan het voortgezet onderwijs begonnen. Dit schooljaar ben ik klassenmoeder van groep 7. Al een aantal jaar ben ik lid van de or. Omdat ik zelf in het onderwijs werk, weet ik hoe belangrijk het is dat ouders betrokken zijn bij de school van hun kinderen. Onderwijs maak je samen! Daarom vervul ik met veel plezier mijn rol als klassenmoeder en or-lid tijdens het reilen en zeilen van de school.

 

Inge Raats

Ik ben Inge Raats-Hage. Mijn dochter Lucie (groep 6) zit sinds vier jaar op De Wegwijzer. En mijn dochter Josha is inmiddels naar het voortgezet onderwijs. Twee jaar geleden ben ik lid geworden van de ouderraad. Ik vind het fijn om op deze manier meer bij school betrokken te zijn en iets te kunnen betekenen voor de school. Daarbij is het contact met de andere ouders uit de or ook erg gezellig en vinden mijn dochters het leuk dat hun moeder op school helpt.

Elsemieke van Vliet-Wassenaar

Ik ben Elsemiek van Vliet-Wassenaar, 31 jaar oud en trotse moeder van Finn en Noud. Vorig jaar startte ik als klassenmoeder in de Kikkergroep (1/2b) en heb ik aangesloten bij het or-team. Ik werk twee dagen in de week bij een lunchroom en doe dit al twaalf jaar met plezier en sta graag voor anderen klaar. Daarom kijk ik er heel erg naar uit om er een leuk schooljaar van te maken en de juffen te helpen waar nodig!

Willemijn Netten

Ik ben Willemijn Netten, moeder van Ylana (groep 8), Yaniek (groep 6) en Yolie (drie jaar). Ik ben klassenmoeder van groep 8 samen met Maaike Kammerman. De ouderraad vind ik een onmisbaar onderdeel binnen een school en ik maak er ook met veel plezier deel van uit. Samen met de leerkrachten zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de kinderen en om hier waardevolle herinneringen aan toe te voegen. Dat is wat mij betreft één van de doelen van de ouderraad. Door middel van het uitdenken en organiseren van allerlei activiteiten binnen de school willen we hier vorm aan geven. Naast mijn gezin werk ik drie dagen per week in de jeugdhulpverlening met jongeren in de leeftijd van 16-18+ jaar. Als er nog vrije tijd is, vind ik het leuk om te sporten, koken, met vrienden af te spreken en ga er graag op uit met mijn gezin. Ook maak ik deel uit van een popkoor, zingen is iets waar ik mijn energie uit haal. Mocht u nog meer willen weten..ik ben altijd in voor een praatje.

Amanda Maissan (voorzitter)

Mijn naam is Amanda Maissan. Ik ben moeder van drie kinderen. Voor onze oudste zoon Lucas heeft De Wegwijzer inmiddels plaats gemaakt voor de middelbare school. Onze dochter Megan zit in groep 8. En onze jongste zoon Dean zit in groep 3. Ik loop inmiddels dus al wel even rond op De Wegwijzer. En ik heb, waar het lukte, regelmatig de juffen geholpen. Nu onze kinderen allemaal op school zitten, heb ik de tijd en ruimte voor mijn eigen bedrijf en om me verder voor de school in te zetten. Dat vind ik leuk om te doen, omdat ik zo meewerk aan een leuke schooltijd voor de kinderen.

Leonie Hofman

Ik ben Leonie Hofman en moeder van Gijs 7 jaar ( groep 4B )en Wout 5 jaar (groep 1/2 A). 3 dagen in de week ben ik werkzaam als mondhygienist bij een parodontologie praktijk in Rotterdam. Dit schooljaar is het eerste jaar dat ik deel uit maak van de or en klassenmoeder ben. Ik ben benieuwd hoe dit zal zijn. De betrokkenheid bij de school en de kinderen vind ik erg belangrijk. Hier wil ik graag een bijdrage aan leveren zodat we er met z’n allen een mooi schooljaar van kunnen maken.

Judith Slingerland

Mijn naam is Judith Slingerland. Ik ben trotse moeder van drie knullen, Joep (groep 5), Thom (groep 1/2b) en Stijn (bijna 3 jaar), waarvan er nu dus twee op de Wegwijzer zitten. En Stijn zit bij Royal kids. In het dagelijks leven ben ik drie dagen werkzaam als kinderverpleegkundige in het Sophia kinderziekenhuis. Waar ik nog steeds met veel plezier werk. Het werken met kinderen en ouders verveelt nooit. Vorig jaar ben ik klassenmoeder geworden en ben ook in de ouderraad gekomen.
Ik vind het belangrijk om leuke activiteiten te organiseren voor de kinderen, en zo ook betrokken te zijn bij de werkzaamheden rondom de Wegwijzer. Mochten er vragen zijn dan ben ik regelmatig te vinden op het schoolplein.

Evelien Berger-Soutendijk

Ik ben Evelien Berger-Soutendijk, trotse moeder van 2 dochters, Naomi (gr.6) en Lizzy (gr.4a). Ik werk 3 dagen in de week op de dagactiviteiten als medewerker begeleider waar ouderen komen die een dementieel beeld hebben. Sinds dit jaar ben ik, samen met Marjolein, klassenmoeder van groep 4a. Sinds eind september neem ik deel aan de OR. Ik vind het fijn om meer betrokken op school te zijn. Ook vind ik het leuk om bj activiteiten te helpen rondom De Wegwijzer.