Skip to main content
pcb De Wegwijzer

pcb De Wegwijzer

Krimpen aan den IJssel

pcb De Wegwijzer

pcb De Wegwijzer

Krimpen aan den IJssel

pcb De Wegwijzer

pcb De Wegwijzer

Krimpen aan den IJssel

Even voorstellen

 

Lenneke Ruseler (penningmeester)

Ik ben Lenneke Ruseler en ik ben moeder van drie kinderen. Esmee, Tessa en Bas. Ik werk fulltime als accountant en daarbij probeer ik elke vrijdag vanuit huis te werken. Op vrijdag kan ik dan de kinderen naar school brengen en ben ik beschikbaar voor bijvoorbeeld hulp bij de gym. Verder geef ik Bodypump lessen op de sportschool om zo mijn zittende beroep te compenseren en een fitte moeder te blijven. Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij school. Ik help dan ook graag met de ouderraad om activiteiten te organiseren.

 

Chantal Geneugelijk-Dullaard

Ik ben Chantal Geneugelijk-Dullaard, de moeder van Ian. Ik ben klassenmoeder van groep 4. Ik draag graag mijn steentje bij als or-lid. Ik werk drie dagen als pedagogisch medewerker in de kinderopvang en doe dit al jaren met heel veel plezier. Ik ben een bezig bijtje, vind het leuk om activiteiten te organiseren, betrokken te zijn bij school en de juffen te helpen waar nodig, zodat we met elkaar er een leuk schooljaar van kunnen maken!

Denise Lelieveld

Mijn naam is Denise, trotse moeder van Rens en Elise Lelieveld. Voor de zomer van 2019 ben ik gestart als or-lid en nu ben ik meewerkend klassenmoeder van groep 7. Dingen organiseren, de betrokkenheid bij school en bij de verschillende evenementen trekt mij erg aan. Je leert de leerlingen en de juffen beter kennen. Daarbij hebben we een gezellige groep dames in de or! Wat ook belangrijk is; Elise vindt het erg leuk dat ik regelmatig op school ben om te helpen.

Melissa Mauritz

Ik ben Melissa Mauritz, de moeder van Nathan. Sinds dit schooljaar ben ik lid geworden van het OR en klassenmoeder van 1/2b (Kikkergroep). Naast mijn parttime baan als receptioniste bij Van Oord, leek mij dit een leuke (nieuwe) uitdaging! Samen met de leerkrachten nauw samenwerken om de kinderen mooie activiteiten te bezorgen! Ik geloof ook dat betrokkenheid als ouder bij de school van je kind, van grote waarde kan zijn! Zowel voor het kind zelf, als de school!

Inge Raats

Ik ben Inge Raats-Hage. Mijn dochter Lucie zit op De Wegwijzer in groep 7. En mijn dochter Josha is inmiddels naar het voortgezet onderwijs. Ik vind het fijn om op deze manier meer bij school betrokken te zijn en iets te kunnen betekenen voor de school. Daarbij is het contact met de andere ouders uit de or ook erg gezellig en vinden mijn dochters het leuk dat hun moeder op school helpt.

Elsemieke van Vliet-Wassenaar

Ik ben Elsemiek van Vliet-Wassenaar, 31 jaar oud en trotse moeder van Finn en Noud. Ik werk twee dagen in de week bij een lunchroom en doe dit al twaalf jaar met plezier en sta graag voor anderen klaar. Daarom kijk ik er heel erg naar uit om er een leuk schooljaar van te maken en de juffen te helpen waar nodig!

Willemijn Netten

Ik ben Willemijn Netten, moeder van Ylana, Yaniek en Yolie. Ik ben klassenmoeder van groep 1/2A. De ouderraad vind ik een onmisbaar onderdeel binnen een school en ik maak er ook met veel plezier deel van uit. Samen met de leerkrachten zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de kinderen en om hier waardevolle herinneringen aan toe te voegen. Dat is wat mij betreft één van de doelen van de ouderraad. Door middel van het uitdenken en organiseren van allerlei activiteiten binnen de school willen we hier vorm aan geven. Naast mijn gezin werk ik drie dagen per week in de jeugdhulpverlening met jongeren in de leeftijd van 16-18+ jaar. Als er nog vrije tijd is, vind ik het leuk om te sporten, koken, met vrienden af te spreken en ga er graag op uit met mijn gezin. Ook maak ik deel uit van een popkoor, zingen is iets waar ik mijn energie uit haal. Mocht u nog meer willen weten..ik ben altijd in voor een praatje.

Amanda Maissan (voorzitter)

Mijn naam is Amanda Maissan. Ik ben moeder van drie kinderen. Voor Lucas en Megan heeft De Wegwijzer al jaren geleden inmiddels plaats gemaakt voor de middelbare school. Onze jongste zoon Dean zit in groep 4. Ik loop inmiddels dus al wel even rond op De Wegwijzer. En ik heb, waar het lukte, regelmatig de juffen geholpen. Nu al onze kinderen op school zitten, heb ik de tijd en ruimte voor mijn eigen bedrijf en om me verder voor de school in te zetten. Dat vind ik leuk om te doen, omdat ik zo meewerk aan een leuke schooltijd voor de kinderen.

Leonie Hofman

Ik ben Leonie Hofman en moeder van Gijs en Wout. Drie dagen in de week ben ik werkzaam als mondhygienist bij een parodontologie praktijk in Rotterdam. Dit schooljaar is het derde jaar dat ik deel uit maak van de or en klassenmoeder ben. De betrokkenheid bij de school en de kinderen vind ik erg belangrijk. Hier wil ik graag een bijdrage aan leveren zodat we er met z’n allen een mooi schooljaar van kunnen maken.

Judith Slingerland

Mijn naam is Judith Slingerland. Ik ben trotse moeder van drie knullen, Joep, Thom en Stijn, die alle drie op de Wegwijzer zitten. In het dagelijks leven ben ik drie dagen werkzaam als kinderverpleegkundige in het Sophia kinderziekenhuis. Waar ik nog steeds met veel plezier werk. Het werken met kinderen en ouders verveelt nooit. Vorig jaar ben ik klassenmoeder geworden en ben ook in de ouderraad gekomen.
Ik vind het belangrijk om leuke activiteiten te organiseren voor de kinderen, en zo ook betrokken te zijn bij de werkzaamheden rondom de Wegwijzer. Mochten er vragen zijn dan ben ik regelmatig te vinden op het schoolplein.

Evelien Berger-Soutendijk

Ik ben Evelien Berger-Soutendijk, trotse moeder van 2 dochters, Naomi en Lizzy. Ik werk 3 dagen in de week op de dagactiviteiten als medewerker begeleider waar ouderen komen die een dementieel beeld hebben. Sinds vorig jaar ben ik klassenmoeder en neem ik deel aan de OR. Ik vind het fijn om meer betrokken op school te zijn. Ook vind ik het leuk om bj activiteiten te helpen rondom De Wegwijzer.