Inloggen

Even voorstellen

Lenneke Ruseler (penningmeester)

Ik ben Lenneke Ruseler en ik ben moeder van 3 kinderen. Esmee en Tessa zijn 6 jaar en zitten in groep 3. Bas is 4 jaar en is dus net in de kleuterklas begonnen. Ik werk fulltime als Accountant en daarbij probeer ik elke vrijdag vanuit huis te werken. Op vrijdag kan ik dan de kinderen naar school brengen en ben ik beschikbaar voor bijvoorbeeld hulp bij de gym. Verder geef ik Bodypump lessen op de sportschool om zo mijn zittende beroep te compenseren en een fitte moeder te blijven. Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij school. Ik help dan ook graag met de Ouderraad om activiteiten te organiseren.

Chantal Geneugelijk-Dullaard

Ik ben Chantal Geneugelijk-Dullaard, de moeder van Ian (groep 1/2b). Dit schooljaar start ik als klassenmoeder van de Kikkergroep en zal ik mijn steentje bij gaan dragen als OR lid. Ik werk drie dahen als pedagogisch medewerker in de kinderopvang en doe dit al jaren met heel veel plezier. Ik ben een bezig bijtje, vind het leuk om activiteiten te organiseren, betrokken te zijn bij school en de juffen te helpen waar nodig, zodat we met elkaar er een leuk schooljaar van kunnen maken!

Denise Lelieveld Mijn naam is Denise, trotse moeder van Rens (12 jaar) en Elise Lelieveld (8 jaar). Voor de zomer van 2019 ben ik gestart als OR-lid en nu ben ik meewerkend klassenmoeder van groep 5. Dingen organiseren, de betrokkenheid bij school en bij de verschillende evenementen trekt mij erg aan. Je leert de leerlingen en de juffen beter kennen. Daarbij hebben we een gezellige groep dames in de OR! Wat ook belangrijk is; Elise vindt het erg leuk dat ik regelmatig op school ben om te helpen.
Kirsten Jansen

Ik ben Kirsten en moeder van 2 heerlijke kinderen Fayenne  (groep 5) en Fender (3 jaar). Ik werk part-time als Marketing Manager en sinds mijn dochter naar de Wegwijzer gaat lid geworden van de OR. Samen met mijn baan is dit heel goed te combineren. Ik vind het fijn om op school betrokken te zijn door samen met andere ouders voor de kinderen een bijdrage te leveren aan de schoolactiviteiten. We hopen zo dat de kinderen een nog leukere schooltijd hebben.

Niki van der Poel

Ik ben Niki van der Poel. Mijn zoon, Dámian, zit in groep 6 en mijn dochter, Noraly, is dit jaar aan het voortgezet onderwijs begonnen. Dit schooljaar ben ik klassenmoeder van groep 6. Al een aantal jaar ben ik lid van de OR. Omdat ik zelf in het onderwijs werk, weet ik hoe belangrijk het is dat ouders betrokken zijn bij de school van hun kinderen. Onderwijs maak je samen! Daarom vervul ik met veel plezier mijn rol als klassenmoeder en OR-lid tijdens het reilen en zeilen van de school.

Barbera Warnik

Mijn naam is Barbera Warnik. Ik ben moeder van 2 kinderen. Dylan, die inmiddels op de middelbare school zit en Naomi, die in groep 6 zit. Ik vind het leuk om actief betrokken te zijn bij school en te helpen bij de activiteiten. Ik ben jaren actief geweest als voorzitter van de OR en heb dit stokje dit jaar overgedragen. Ik heb in al die jaren gemerkt dat de hulp van ouders op school echt nodig is. We hebben een gezellige groep ouders, die zich met veel energie inzetten voor de activiteiten op school. 

Inge Raats

Ik ben Inge Raats-Hage. Mijn dochters Josha (groep 8) en Lucie (groep 5) zitten sinds drie jaar op de Wegwijzer. Vorig jaar ben ik lid geworden van de ouderraad. Ik vind het fijn om op deze manier meer bij school betrokken te zijn en iets te kunnen betekenen voor de school. Daarbij is het contact met de andere ouders uit de OR ook erg gezellig en vinden mijn dochters het leuk dat hun moeder op school helpt.

Elsemieke van Vliet-Wassenaar

Ik ben Elsemiek van Vliet-Wassenaar, 31 jaar oud en trotse moeder van Finn en Noud. Dit jaar start ik als klassenmoeder in de kikkergroep (1/2b) en zal ik me aansluiten bij het OR-team. Ik werk 2 dagen in de week bij een lunchroom en doe dit al 12 jaar met plezier en sta graag voor andere klaar. Daarom kijk ik er heel erg naar uit om er een leuk schooljaar van te maken en de juffen te helpen waar nodig!

Willemijn Netten

Ik ben Willemijn Netten, moeder van Ylana (groep 7), Yaniek (groep 5) en Yolie (3 jaar). Ik ben klassenmoeder van groep 7 samen met Maaike Kammerman. De ouderraad vind ik een onmisbaar onderdeel binnen een school en ik maak er ook met veel plezier deel van uit. Samen met de leerkrachten zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de kinderen en om hier waardevolle herinneringen aan toe te voegen. Dat is wat mij betreft één van de doelen van de ouderraad. Door middel van het uitdenken en organiseren van allerlei activiteiten binnen de school willen we hier vorm aan geven. Naast mijn gezin werk ik 3 dagen per week in de jeugdhulpverlening met jongeren in de leeftijd van 16-18+ jaar. Als er nog vrije tijd is, vind ik het leuk om te sporten, koken, met vrienden af te spreken en ga er graag op uit met mijn gezin. Ook maak ik deel uit van een popkoor, zingen is iets waar ik mijn energie uit haal. Mocht u nog meer willen weten..ik ben altijd in voor een praatje.

Sharon Siegers

Hoi, ik ben Sharon Siegers. Moeder van drie heerlijke knullen. Jaël van 10 jr (groep 7),
Noah 9 (groep 5) en Roan 6 (groep 3), die altijd met veel plezier naar school gaan! Ik ben werkzaam als Massage Therapeut (geef vrouwen graag een stukje ontspanning mee). Daarbij werk ik ook bij Paracord. Ik draai nu zes jaar mee als klassenmoeder en ben sinds drie jaar OR lid van een heel enthousiast team. Fijn om hier en daar samen tot ideeën te komen en de handen uit mouwen te steken waar nodig. Groetjes Sharon

Amanda Maissan (voorzitter)

Mijn naam is Amanda Maissan. Ik ben moeder van drie kinderen. Voor onze oudste zoon Lucas heeft De Wegwijzer inmiddels plaats gemaakt voor de middelbare school. Onze dochter Megan zit in groep 7. En onze jongste zoon Dean zit in groep 2. Ik loop inmiddels dus al wel even rond op De Wegwijzer. En ik heb, waar het lukte, regelmatig de juffen geholpen. Nu onze kinderen allemaal op school zitten, heb ik de tijd en ruimte voor mijn eigen webshop en om me verder voor de school in te zetten. Dat vind ik leuk om te doen, omdat ik zo meewerk aan een leuke schooltijd voor de kinderen.