Inloggen

Even voorstellen

Lenneke Russeler

Ik ben Lenneke Ruseler en ik ben moeder van 3 kinderen. Esmee en Tessa zijn 4 jaar en zitten in groep 1. Bas is 2 jaar en gaat 2 keer per week naar de peuterspeelzaal. Ik werk fulltime als Accountant en daarbij probeer ik elke vrijdag vanuit huis te werken. Op vrijdag kan ik dan Esmee en Tessa naar school brengen en ben ik beschikbaar voor bijvoorbeeld hulp bij de gym. Verder geef ik Bodypump lessen op de sportschool om zo mijn zittende beroep te compenseren en een fitte moeder te blijven. Dit is mijn eerste jaar in de Ouderraad en ik vind het leuk om betrokken te zijn bij school. Ik help dan ook graag met de Ouderraad om activiteiten te organiseren.

Moniek van Dijk

Ik ben Moniek van dijk en ben moeder van 3 kinderen, Butch en Wednesday zitten op het voortgezet onderwijs, mijn jongste Slevin is 5 jaar en zit in groep 1/2B. Ik vind het prettig om betrokken te zijn bij school. Dit jaar zal ik, samen met Slevin(wat erg goed gaat) vaak op school aanwezig zijn, we zitten namelijk ook 2x in de week in de schoolbibliotheek. Daar zijn we sinds kort ook begonnen met het voorlezen van de kleuters. Ik ben dit jaar het aanspreekpunt voor de versiering op school en daar hebben we altijd genoeg mensen bij nodig,dus lijkt het je een keer leuk om te komen helpen dan ben je van harte welkom. Naast het bezig zijn met de kinderen en het werken vind ik het heerlijk om minimaal 2x in de week naar de sportschool te gaan en heerlijk een stukje te lopen met de honden. Als de kinderen op bed liggen, kijk ik graag met mijn man een film, lees ik een boek of doe ik een potje klaverjassen. 

Denise Lelieveld

Mijn naam is Denise, trotse moeder van Rens (10 jaar) en Elise Lelieveld (6 jaar). Voor de zomer van 2019 ben ik gestart als OR-lid en ben ik meewerkend klassenmoeder van groep 3. Dingen organiseren, de betrokkenheid bij school en bij de verschillende evenementen trekt mij erg aan. Je leert de leerlingen en de juffen beter kennen. Daarbij hebben we een gezellige groep dames in de OR! Wat ook belangrijk is; Elise vindt het erg leuk dat ik regelmatig op school ben om te helpen.

Kirsten Jansen Ik ben Kirsten en moeder van 2 heerlijke kinderen Fayenne  (groep 3) en Fender (2 jaar). Ik werk part-time als Marketing Manager en sinds mijn dochter naar de Wegwijzer gaat lid geworden van de OR. Samen met mijn baan is dit heel goed te combineren. Ik vind het fijn om op school betrokken te zijn door samen met andere ouders voor de kinderen een bijdrage te leveren aan de schoolactiviteiten. We hopen zo dat de kinderen een nog leukere schooltijd hebben.
Chantal Malaihollo

Ik ben Chantal en moeder van 3 prachtige kinderen, Noémy (14) KWC, Tiamo (11) groep 8 en Xandro (7) groep 3. Sinds 3 jaar zitten mijn 2 jongens op de Wegwijzer. Het afgelopen jaar heb ik vaak meegeholpen op school met allerlei activiteiten. Ik vind het erg fijn om betrokken te zijn bij de activiteiten van school en zo mijn steentje bij te dragen voor de kinderen.

Niki van der Poel

Ik ben Niki van der Poel. Mijn zoon, Dámian, zit in groep 4 en mijn dochter, Noraly, in groep 7. Dit schooljaar ben ik klassenmoeder van groep 4.

Al een aantal jaar ben ik lid van de OR. Omdat ik zelf in het onderwijs werk, weet ik hoe belangrijk het is dat ouders betrokken zijn bij de school van hun kinderen. Onderwijs maak je samen! Daarom vervul ik met veel plezier mijn rol als klassenmoeder en OR-lid tijdens het reilen en zeilen van de school.

Maaike Kammerman

Ik ben Maaike Kammerman,de moeder van Tim (groep 5) en Roos (groep 4). Ik werk 4 dagen als als marketeer bij de Consumentenbond. Elke maandagavond ga ik baantjes trekken en ik het weekend probeer ik mijn hardlooprecords te verbeteren. In taarten bakken en lekker koken vind ik mijn ontspanning. Nu mijn kinderen allebei naar school gaan leek het mij een goed idee om zelf ook wat meer betrokken te zijn met de school. Vorig jaar ben ik begonnen in de OR en het bevalt me prima.Ik vind het fijn om goed op de hoogte te zijn en een steentje te kunnen bijdragen aan de leuke dingen die voor de kinderen georganiseerd worden.

Barbera Warnik

Mijn naam is Barbera Warnik. Ik ben moeder van 2 kinderen. Dylan, die inmiddels op de middelbare school gestart is en Naomi, die in groep 4 zit. Ik vind het leuk om actief betrokken te zijn bij school en te helpen bij de activiteiten. Ik ben al een tijd actief als voorzitter van de OR. Ik heb in al die jaren gemerkt dat de hulp van ouders op school echt nodig is. We hebben een gezellige groep ouders, die zich met veel energie inzetten voor de activiteiten op school. 

Andrea Roos Ik ben Andrea Roos moeder van Kevin (groep 8) en Esmee (groep 7). Ik ben dit jaar klassenmoeder van de groep 7. Ik vind het fijn om de juffen te helpen waar dat nodig is. 
Het is leuk om betrokken te zijn bij de school, de hulp van ouders is hard nodig om alle activiteiten goed te laten verlopen. Het is ook hartstikke gezellig om het zo met elkaar te doen en om de kinderen te zien genieten als een activiteit in volle gang is! 

 
Sija Groeneveld

Mijn naam is Sija Groeneveld. Moeder van Thomas en Jonathan en werkzaam als verpleegkundige in het IJsselland ziekenhuis. Daarnaast vindt ik het ontzettend leuk om betrokken te zijn bij de school. De ouderraad bestaat uit enthousiaste ouders die samen met het schoolteam activiteiten organiseren voor onze kinderen. Het is mooi om hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Hopelijk maakt dit ook andere ouders enthousiast. Kom gerust eens een kijkje nemen achter de schermen van een activiteit die voor uw kind georganiseerd wordt!

Amanda Maissan

Mijn naam is Amanda Maissan. Ik ben moeder van drie lieve kinderen. Voor onze oudste zoon Lucas, heeft De Wegwijzer inmiddels plaats gemaakt voor de middelbare school. Onze dochter Megan zit in groep 7. En onze jongste zoon Dean zit in de kleuterklas. Ik loop inmiddels dus al wel even rond op De Wegwijzer. En ik heb, waar het lukte, regelmatig de juffen geholpen. Nu onze kinderen allemaal op school zitten, heb ik ruimte om me verder voor de school in te zetten. Dat vind ik leuk om te doen, omdat ik zo meewerk aan een leuke schooltijd voor de kinderen.