Inloggen

Even voorstellen

Moniek van Dijk

Ik ben Moniek van dijk en ben moeder van 3 kinderen, Butch en Wednesday zitten op het voortgezet onderwijs, mijn jongste Slevin is 5 jaar en zit in groep 1/2B. Ik vind het prettig om betrokken te zijn bij school. Dit jaar zal ik, samen met Slevin(wat erg goed gaat) vaak op school aanwezig zijn, we zitten namelijk ook 2x in de week in de schoolbibliotheek. Daar zijn we sinds kort ook begonnen met het voorlezen van de kleuters. Ik ben dit jaar het aanspreekpunt voor de versiering op school en daar hebben we altijd genoeg mensen bij nodig,dus lijkt het je een keer leuk om te komen helpen dan ben je van harte welkom. Naast het bezig zijn met de kinderen en het werken vind ik het heerlijk om minimaal 2x in de week naar de sportschool te gaan en heerlijk een stukje te lopen met de honden. Als de kinderen op bed liggen, kijk ik graag met mijn man een film, lees ik een boek of doe ik een potje klaverjassen. 

Maaike Kammerman

Ik ben Maaike Kammerman,de moeder van Tim (groep 5) en Roos (groep 4). Ik werk 4 dagen als als marketeer bij de Consumentenbond. Elke maandagavond ga ik baantjes trekken en ik het weekend probeer ik mijn hardlooprecords te verbeteren. In taarten bakken en lekker koken vind ik mijn ontspanning. Nu mijn kinderen allebei naar school gaan leek het mij een goed idee om zelf ook wat meer betrokken te zijn met de school. Vorig jaar ben ik begonnen in de OR en het bevalt me prima.Ik vind het fijn om goed op de hoogte te zijn en een steentje te kunnen bijdragen aan de leuke dingen die voor de kinderen georganiseerd worden.

Barbera Warnik

Mijn naam is Barbera Warnik, ik ben 41 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Dylan zit op het voortgezet onderwijs en Naomi in groep 4. Sinds enkele jaren loop ik mee en ben ik de voorzitter van de OR. Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij de school en te helpen bij de activiteiten.

Andrea Roos Ik ben Andrea Roos moeder van Kevin (groep 8) en Esmee (groep 7). Ik ben dit jaar klassenmoeder van de groep 7. Ik vind het fijn om de juffen te helpen waar dat nodig is. 
Het is leuk om betrokken te zijn bij de school, de hulp van ouders is hard nodig om alle activiteiten goed te laten verlopen. Het is ook hartstikke gezellig om het zo met elkaar te doen en om de kinderen te zien genieten als een activiteit in volle gang is! 

 
Sija Groeneveld

Mijn naam is Sija Groeneveld. Moeder van Thomas en Jonathan en werkzaam als verpleegkundige in het IJsselland ziekenhuis. Daarnaast vindt ik het ontzettend leuk om betrokken te zijn bij de school. De ouderraad bestaat uit enthousiaste ouders die samen met het schoolteam activiteiten organiseren voor onze kinderen. Het is mooi om hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Hopelijk maakt dit ook andere ouders enthousiast. Kom gerust eens een kijkje nemen achter de schermen van een activiteit die voor uw kind georganiseerd wordt!