Inloggen

Royal Kids Home

Kinderopvang: Babygroep De Boerderij

Babygroep de Boerderij is een groep voor kinderen van 0 tot 2 jaar. Liefdevolle verzorging staat bij deze groep op nummer één. Het kind ontwikkelt in deze leeftijdsfase het basisvertrouwen. Er is veel oog voor de behoefte van de baby/ peuter aan geborgenheid, rust en regelmaat.

We werken met vaste medewerkers, wat fijn is voor de baby/ peuter en de ouder(s)/ verzorger(s). We hebben mooi en kwalitatief hoog speelmateriaal. Ook ondernemen we verschillende activiteiten met de kinderen, zoals knutselen, voorlezen, liedjes zingen en buiten spelen. Wilt u meer informatie over de babygroep? Klik hier.

Peutergroep De Weide

Peutergroep De Weide is een horizontale groep, deze groep is voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Er staan twee vaste leidsters op de groep. Zij gaan liefdevol met de kinderen om en bieden duidelijkheid en structuur.

We werken met verschillende thema`s, het VVE-programma Uk en Puk sluit hier op aan. Door middel van activiteiten, knutselwerkjes en voorlezen komt het thema tot uiting. De activiteiten en verwerkingen sluiten goed aan bij de leeftijd en ontwikkelingsfase van het kind.

Kinderen kunnen heerlijk bij ons spelen, we hebben hiervoor prachtig speelmateriaal. Wilt u meer informatie over de peutergroep? Klik hier.

BSO de Hooiberg en BSO De Poldersport (De Wegwijzer Hyacint) en TSO (tussenschoolse opvang)

BSO de Hooiberg en BSO De Poldersport zijn twee gezellige en mooie BSO groepen.

We starten na school altijd eerst aan tafel. Zo kan de dag doorgesproken worden op een ontspannen manier en kunnen de kinderen gelijk wat eten en drinken.

De BSO kids krijgen verschillende activiteiten aangeboden, bijvoorbeeld knutselen, bakken en buiten activiteiten. We hebben konijnen en kippen waar we met elkaar voor zorgen. Ook hebben een mooi plein, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Er is een apart gedeelte voor balspelen, waar bijvoorbeeld gevoetbald of gehockeyd kan worden.

We hebben een leuke zithoek, waar de kinderen kunnen relaxen en boeken en strips kunnen lezen. Gezelligheid, creativiteit en ontspanning staan bij onze BSO voorop.

Op maandag, dinsdag en donderdag worden de jongste kinderen tot 6 jaar opgevangen in het kleinere lokaal voor BSO De Hooiberg. De oudere kinderen vanaf 6 jaar worden opgevangen in de grote BSO ruimte voor BSO De Poldersport

Naast onze BSO, bieden wij ook Tussenschoolse opvang (TSO) aan. Ben u hierin geïnteresseerd? Dan vindt u hier meer informatie over onze TSO:

Lunchen op school en heerlijk spelen

Royal Kids Home coördineert op 10 scholen in de regio de Tussen-Schoolse Opvang (TSO).

Op de Fontein, de Groen van Prinsterer, de Ontmoeting en de Sjalomschool in Capelle aan den IJssel; op twee scholen van Het Kompas (Patrijzenstraat en Tuinstraat) en de Wegwijzer in Krimpen aan den IJssel; en op de Elimschool en de twee Gideonscholen in Nieuwerkerk aan den IJssel (Donge/Esse en Kroonkruid).

Drie mogelijkheden
We bieden drie mogelijkheden aan voor de Tussen-Schoolse Opvang van uw kind(eren):
1. Vast abonnement: Vaste dagen in de week, als uw kind elke week op vaste dagen overblijft.
2. Flexibel abonnement (strippenkaart): Flexibel aantal dagen in de week of af en toe overblijven, als uw kind onregelmatig overblijft.
3. Combinatie: Het vaste abonnement kan ook aangevuld worden met een flexibel abonnement, als u bijvoorbeeld een vast abonnement heeft voor twee dagen maar uw kind soms ook een derde of vierde keer wil overblijven.

Prijzen
Voor de TSO rekenen we € 2,25 per dag (bij een vast abonnement). Daarnaast kunt u een strippenkaart aanschaffen voor flexibele opvang. Voor € 1,00 extra bieden we een lunch aan (alleen mogelijk bij een vast abonnement).

Vaste TSO exclusief lunch
Prijs per maand voor vaste TSO exclusief lunch (uitgaande van betaling in 12 termijnen/maanden):
1 keer per week € 7,50 per maand
2 keer per week € 15,00 per maand
3 keer per week € 22,50 per maand
4 keer per week € 30,00 per maand

Vaste TSO inclusief lunch
Prijs per maand voor vaste TSO inclusief lunch (uitgaande van betaling in 12 termijnen/maanden):
1 keer per week € 10,83 per maand
2 keer per week € 21,67 per maand
3 keer per week € 32,50 per maand
4 keer per week € 43,33 per maand

Flexibele TSO – Prijzen strippenkaarten:
10 strippen: € 29,00
20 strippen: € 54,00
30 strippen: € 75,00

Aanmeldformulier voor de TSO, kik hier: aanmeldingsformulier TSO Krimpen