Skip to main content
pcb De Wegwijzer

pcb De Wegwijzer

Krimpen aan den IJssel

pcb De Wegwijzer

pcb De Wegwijzer

Krimpen aan den IJssel

pcb De Wegwijzer

pcb De Wegwijzer

Krimpen aan den IJssel

Home  › ... Groepen › Groep 1/2A

Welkom in Groep 1/2A

We zullen ons eerst even voorstellen.                                                                                   

Wij zijn groep 1/2 A. Onze groep heet ‘De Vogelgroep’. Onze juffen zijn juf Dorenda en juf Sonja. Het is een heel gezellige groep en we hebben veel plezier met elkaar. We houden ervan om steeds weer nieuwe en spannende dingen te beleven.

Het komend schooljaar staan er weer veel leuke activiteiten op het programma.                      

We beginnen met een schoolreis. Daarna komt het sinterklaasfeest, het Kerstfeest, het ‘meester- en juffenfeest’ en nog veel meer! Ook gaan we regelmatig genieten van muziek- en dramalessen en brengen we een bezoek aan de kinderboerderij.

Natuurlijk zijn we niet alleen met feestvieren bezig, maar studeren we hard om alles wat we moeten weten, te leren! Daarom werken we steeds weer leuke, nieuwe en interessante thema’s uit. Hierbij maken wij gebruiken van de hoeken in de klas, zoals de bouwhoek, de huishoek, de themahoek en de leeshoek. Op deze manier leren wij veel over het thema en maken wij actief gebruik van de nieuwe woorden en vaardigheden. Ook maken wij in de klas gebruik van tablets en krijgen wij 1 keer in de week Engels. Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u weten hoe het verder met ons gaat, kijk dan regelmatig op de groepspagina in de schoolapp voor de laatste nieuwtjes of foto’s of kom gewoon na schooltijd even langs!!

Groetjes van ‘De Vogelgroep’.