Inloggen

Welkom in Groep 1/2A

We zullen ons eerst even voorstellen.                                                                                   

Wij zijn groep 1/2 A. Onze groep heet ‘de vogelgroep’. Onze juffen zijn: juf Jeannette en juf Sonja. Het is een hele gezellige groep en we hebben veel plezier met elkaar. We houden ervan om steeds weer nieuwe en spannende dingen te beleven.

Het komend schooljaar staan er weer veel leuke activiteiten op het programma.                      

We beginnen met een kleuterfeest. Daarna komt het Sinterklaasfeest, het Kerstfeest, het ‘Meesters- en juffenfeest’ en nog veel meer! Ook gaan we regelmatig genieten van muziek- en dramalessen en brengen we weer enkele bezoekjes aan de kinderboerderij.

Natuurlijk zijn we niet alleen met feestvieren bezig, maar studeren we hard om alles wat we moeten weten, te leren! Daarom werken we steeds weer leuke, nieuwe en interessante thema’s uit. Bij het werken met allerlei materialen hoort natuurlijk ook het regelmatig gebruik maken van de computers en tablets in de groep en natuurlijk de Engelse les. Dat lijkt ons ook geweldig! Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u weten hoe het verder met ons gaat, kijk dan regelmatig op onze groepspagina voor de laatste nieuwtjes of foto’s of kom gewoon na schooltijd even langs!!

Groetjes van ‘De Vogelgroep’.

 

Groep 1/2A


De brandweer op bezoek

 
De brandweer op bezoek

In de groepen werken wij momenteel over het thema 112.
We werken en spelen over de politie, de ambulance maar ook over de brandweer.
En wat is er nu mooier dan bezoek te krijgen van een echte...
 
gepubliceerd op 27-06-2018
 

Gerelateerde berichten