Skip to main content
pcb De Wegwijzer

pcb De Wegwijzer

Krimpen aan den IJssel

pcb De Wegwijzer

pcb De Wegwijzer

Krimpen aan den IJssel

pcb De Wegwijzer

pcb De Wegwijzer

Krimpen aan den IJssel

Even voorstellen

Leden

 
Michiel Groeneveld

Mijn naam is Michiel Groeneveld en vader van Thomas (groep 7) en Jonathan (groep 4). Ik ben getrouwd met Sija (actief in de ouderraad) en in het dagelijks leven werkzaam als communicatieadviseur/perswoordvoerder.

Waarom de MR?

Om mijn betrokkenheid bij de Wegwijzer vorm te geven heb ik mij destijds beschikbaar gesteld voor de MR. Het is fijn dat ik ook dit jaar een bijdrage mag leveren in de MR. De Wegwijzer is een school met een professioneel team en betrokken ouders. Met elkaar werken we aan een goed leerklimaat voor onze kinderen. Kwaliteit voor het onderwijs en een fijne schooltijd gunnen we onze kinderen toch allemaal?

Niet alleen.

Uiteraard lukt dit niet alleen. Samen met de leerkrachten Linda en Irene en ouder Patrick van der Velden zetten we ons als MR ook dit jaar in voor de Wegwijzer. Ook u kunt bijdragen. Heeft u vragen, ziet u mogelijkheden of kansen voor onze school? Kunnen zaken anders of misschien beter? Laat het ons weten via infomr@dewegwijzerkrimpen.nl.

Patrick van de Velde

Ik ben Patrick van der Velden, vader van Youri (groep 5) en Mike groep (2). Ik ben werkzaam als Financial Assistant op een Expertise bureau. Betrokkenheid bij mijn kinderen vind ik heel belangrijk, ik wil deel kunnen nemen aan de ontwikkelingen die zij in hun dagelijks leven meemaken, zoals school, sport en hun sociale leven.

Ik heb me aangemeld als kandidaat voor de medezeggenschapraad, omdat ik het belangrijk vind dat elk kind goed onderwijs krijgt, maar ook terugkijkt op een fijne tijd die hij / zij heeft volbracht op school.

Ik wil graag van de ouders horen tegen welke problemen zij aanlopen of welke aandachtspunten prioriteiten hebben, zodat je het probleem tijdens een MR overleg bespreekbaar kan maken. Aarzel niet om mij aan te spreken. Graag wil ik mijn steentje bijdragen dat de school een positief en een gewaardeerd beeld krijgt. Niet alleen de MR of de leerkrachten kunnen dit, maar samen met de juiste gemotiveerde mensen wel.

 

Mijn levensmotto is: ~ Het leven is als zeilen. Ook met tegenwind kun je vooruit gaan!

 

 

Linda van den Heuvel

Mijn naam is Linda van den Heuvel.
Ik ben al 11 jaar werkzaam op de Wegwijzer. Op dit moment sta ik voor groep 6. In de jaren hiervoor heb ik aan verschillende groepen (groep 5 tot en met groep 8) lesgegeven.
Samen met mijn collega Irene Hellendoorn zit ik namens het team in de MR.
Ik vind het fijn om met ouders in overleg te gaan over wat er speelt in en rond de school en met hen na te denken over belangrijke zaken die de school, de kinderen, de ouders en het team aangaan.

Irene Hellendoorn
tekst