Inloggen

Welkom in Groep 1/2B

Welkom op de groepspagina van groep 1/2 B .

Wij heten ‘de kikkergroep’. Wij krijgen les van juf Adriënne. Op dit moment bestaat onze groep uit 26 kinderen. Het is een hele leuke en gezellige groep.

Op school doen wij verschillende dingen. Zo werken wij in onze klas met verschillende thema’s. Tijdens het werken aan een thema leren we nieuwe woorden, maken we werkjes en kunnen we spelen in een themahoek. Daarnaast maken wij ook gebruik van computers en tablets. Dat is nog niet alles, want wij krijgen ook Engelse les! Wij leren tellen en het benoemen van kleuren in het Engels en nog veel meer.

Naast de activiteiten die we elke dag in de klas doen, gaan we ook weleens ergens heen. Zo hebben we de schoolreis, kinderboerderij, drama- en muzieklessen enz.Ook hebben wij verschillende activiteiten met de hele school, zoals het Sinterklaasfeest, Kerstfeest, meester en juffenfeest en noem maar op.

Als u wilt weten wat er allemaal bij ons gebeurt in de groep, kijk dan regelmatig op onze groepspagina. Hier kunt u lezen wat wij hebben gedaan tijdens een thema en kunt u foto’s erbij bekijken.

Groeten van ‘de kikkergroep’.