Inloggen

Welkom in Groep 1C

Hartelijk welkom op de groepspagina van groep 1C! 

Onze groep heet ‘de guppy-groep’. Onze juffen heten juf Irene en juf Marit. Op dit moment zijn wij met acht kinderen in de groep, maar rond de zomervakantie hopen we met ongeveer 16 kinderen te zijn. Het is erg gezellig bij ons in de groep en we hebben veel plezier met elkaar.  

Wij werken in de klas met verschillende thema’s. Tijdens het werken aan een thema leren we nieuwe woorden, rijmpjes, liedjes en maken we werkjes. Daarnaast kunnen we spelen in een themahoek. Tijdens de gymles krijgen wij les in een hele grote gymzaal van een gymmeester. Dat vinden wij superleuk!  

Het komende schooljaar staan er veel leuke activiteiten op het programma. We beginnen met het ‘Meesters- en juffenfeest’. We gaan genieten van muziek- en dramalessen en brengen enkele bezoekjes aan de kinderboerderij. 

Wanneer u wilt weten wat er allemaal bij ons gebeurt in de groep, kunt u regelmatig op onze groepspagina kijken. Hier kunt u lezen wat wij allemaal gedaan hebben en er foto’s bij bekijken. 

Groetjes van ‘de guppy-groep’ 

Groep 1C


Thema kapper

 
We hebben met elkaar genoten van het thema: 'Kapper'! Kapster Diana kwam bij ons in de klas om te vertellen over de kapper en heeft ons allerlei materialen en producten van de kapper laten zien. In de groep was een 'echte kapsalon' en hebben we bij...
 
gepubliceerd op 04-06-2018
 

Vlinders in de klas!

 
Het was geweldig om met de kinderen te zien hoe een rups veranderde in een vlinder. We konden het bijna niet geloven… Nadat we de vlinders bewonderd hadden hebben we ze met elkaar vrijgelaten op het schoolplein. Het was erg bijzonder! ...
 
gepubliceerd op 02-06-2018
 

'Meesters- en juffenfeest'

 
Wij hebben tijdens dit feest de verjaardagen van alle meesters en juffen gevierd. Wat zijn wij als juffen verwend; nog heel hartelijk bedankt voor alle cadeautjes!
We mochten allemaal verkleed op school komen en hebben allerlei spelletjes...
 
gepubliceerd op 02-04-2018
 

Thema ridders en prinsessen

 
We hebben een aantal weken gewerkt over het thema: "Ridders en prinsessen". We leerden waar de ridders woonden, welke wapens zij gebruikten enz. We hebben mooie kastelen gebouwd en echte ridderhelmen/ jonkvrouwhoeden gemaakt. We hadden prachtige...
 
gepubliceerd op 01-04-2018
 

Muziekles op school

 
Wij hebben twee lessen muziek gehad van een muziekdocent van de muziekschool. We leerden een liedje, maakten muziek en mochten voor dirigent spelen. We hebben ervan genoten!

...
 
gepubliceerd op 07-02-2018
 

De eerste weken

 
De eerste weken op school stonden in het teken van kennismaken met elkaar. We hebben dit onder andere gedaan door fijn samen te spelen.
We zijn een gezellige groep!
...
 
gepubliceerd op 07-02-2018
 

Gerelateerde berichten